Rólam

Dr. Varga-Heier Krisztina vagyok, két kisfiú és két kislány édesanyja.

2010-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általanos Orvostudományi Karán, és nem sokkal később megszületett az első, majd két év elteltével a második kisfiam. Kisfiaim születése, az ő nevelésük olyan új kérdéseket vetett fel, amikkel eddig nem találkoztam. A figyelmem középpontjába került minden ami szoptatással és neveléssel, a családdal, a család működésével van kapcsolatban.

Az első kisfiam születése előtt nem gondoltam sosem, hogy a szoptatással gondja lehet bárkinek is, és amikor ezzel szembesültem, nagyon elcsodálkoztam. Szerencsére kisebb zökkenőkkel, de sikeresen tudtam szoptatni mind a három gyermekemet, de rossz volt látni, hogy míg nekem és a gyermekeimnek olyan sokat jelentett és sokat adott a szoptatás, addig másoknak csak nehézséget, fájdalmat, bosszúságot okozott. Mindenképpen szerettem volna segíteni, de a saját tapasztalataimat nem találtam elégnek, igy elkezdtem a Semmelweis Egyetemen a Laktációs Szaktanácsadó Képzést,  illetve a Magyar Családterápiás Egyesület szervezésében családterápiás alapképzésben veszek részt.

2015-ben sikeres vizsgát tettem, az IBCLC cím megszerzésével, nemzetközileg elismert laktációs (szoptatási) tanácsadó lettem. Személyes látogatást vállalok a család otthonában, előzetes időpont egyeztetés után, Budapesten és környékén.

Ha probléma merül fel a szoptatással kapcsolatban, írjon egy emailt, amiben összefoglalja, hogy mi a nehézség, mik a kérdései, és hogy miben tudnék segíteni. Keressen bizalommal! 🙂

Elérhetőségem: [email protected],
telefon: 0620/3915929

A képzések során olyan tudást szereztem, amivel sokkal szakszerűbben tudok az édesanyáknak segíteni, kiegészítve mindazzal a tapasztalattal, amit az elmúlt évek során magam megszereztem.

A célom ezzel az oldallal elsősorban az, hogy információt osszak meg, sokszor ugyanis ennyi pont elég ahhoz, hogy megoldódjon egy probléma! Ezek az információk azok, amik felszabadítólag hatnak, és segítenek abban, hogy mindenki megtalálja azt az utat, ami számára és a családja számára a legjobb!
Ha sikerül akár egy családnak is segíteni, már megérte, hogy nekiálltam!