Hírek

Nyerd meg „A szoptatás női művészete” című könyvet

Nemrég jelent meg egy régóta várt könyv magyar nyelven! Eredeti nyelven, angolul a: The womanly art of Breastfeeding” a címe és most magyarul „A szoptatás női művészete”.

a szoptatás női művészete

Ez egy nagyon hasznos kézikönyv mindenkinek, aki a szoptatásról, kisbaba neveléssel kapcsolatos témákról többet szeretne tudni, ráadásul magyar édesanyák történetei vannak a könyvben az eredeti amerikai történetek helyett, hogy mégjobban sajátunkénak érezhessük a könyvet!

Én is nagyon örülök annak, hogy ez a könyv magyarul is megjelent, és ezt úgy szeretném megünnepelni, hogy a blogom valamelyik olvasóját egy ilyen könyvvel ajándékozom meg. Ahhoz, hogy Te legyél a szerencsés, aki megnyeri ezt a könyvet, három dolgot kell tenned:

1. Először is meg kell osztani ezt az oldalt Facebookon.
2. Amint megosztod az oldalt, megjelenik egy olyan lehetőség, hogy Feliratkozás hírlevélre.
3. Nézd meg az email postafiókodat, és igazold vissza a felíratkozást.

Ha ezt a három lépést megteszed, akkor minden esélyed meg van arra, hogy Te nyerd meg ezt a könyvet!  A játék  január 20-ával ér véget és a nyertest emailben értesítem, a könyvet pedig postai úton küldöm el neki.

Tehát mégegyszer a három lépés:

  1. Oszd meg ezt a cikket a Facebookon (használva a lenti gombot).
  2. Iratkozz fel a hírlevélre (a lehetőség megjelenik, miután megosztottad az oldalt a Facebookon).
  3. Igazold vissza a feliratkozást.

[sociallocker id=”288″][hcshort id=”5″][/sociallocker]

Ha mobilról nézed az oldalt, nem biztos, hogy müködik a megosztás gomb. Ilyen esetre klikkelj ide, és azon az oldalon tudsz feliratkozni a hírlevelre (és igy lesz esélyed rá, hogy megnyerd a könyvet, Facebook megosztás nélkül).

A hírlevelről:
A hírlevél abból áll, hogy amikor egy új blogbejegyzés megjelenik itt a kisbaba.com-on automatikusan kapsz erről egy értesítő emailt. Bármikor le lehet iratkozni a listáról, de ha szeretnéd megnyerni a  A szoptatás női művészete című könyvet, akkor rajta kell, hogy legyél a listán.

Leave a Reply